Praktische informatie


Voor wie?

De opleiding tot Professional Controller is bedoeld voor mensen die zich verder willen ontwikkelen tot controller op hbo-niveau. Deelnemers aan de opleiding hebben vaak een niet-financiële vooropleiding, maar wel enkele jaren werkervaring in een financieel administratieve functie.


Deze opleiding wordt ook vaak gevolgd door financials die de overstap willen maken naar het controllersvak, of als voorbereiding op de HOFAM waarbij de focus ligt op het wegwerken van kennis deficiënties.


Heb jij een andere vooropleiding maar ben je wel geïnteresseerd? Neem dan voor informatie en mogelijkheden contact op met onze studieadviseur Robbert Varkevisser.

Studieduur & Studiebelasting

Studieduur

14 lesdagen verdeeld over één jaar


Studiebelasting

4 tot 6 uur per week (excl. lesuren)*


* N.B.1. Deze studiebelasting geldt voor deelnemers met een passende vooropleiding en een aantal jaar relevante werkervaring.

* N.B.2. Gedurende het studiejaar hebben deelnemers te maken met dal- en piekmomenten in de studiebelasting.


Neem voor meer informatie contact op met onze studieadviseur Jolanda de Gans. 

Investering

De kosten voor de opleiding bedragen (excl. btw):

• Opleidingskosten: € 3.990,-

• Accommodatiekosten: € 550,-

• Toetsing & examinering: € 960,-

Boeken zijn niet bij de opleidingskosten inbegrepen. Deze dien je zelf te bestellen (kosten bedragen ca. €250,-).

N.B. Bovenstaande kosten vormen een geheel en kunnen niet als losse elementen worden afgenomen. Herexamens zijn niet in de kosten voor toetsing & examinering opgenomen.

Privé-personen en niet btw-plichtige organisaties kunnen deze opleiding ook vrijgesteld van btw afnemen. Er geldt dan een toeslag van 5% op de opleidingskosten, toetsing & examinering. Over de accommodatiekosten wordt 9% btw gerekend.


Alumni

Alumni van NIVE Opleidingen ontvangen 10% korting


Btw-vrij factureren

Als je opleidingen van NIVE Opleidingen vrijgesteld van btw wilt afnemen, doe je zaken met het in het CRKBO opgenomen bedrijf Freia Trainingen. Examengelden zijn ook vrijgesteld van btw. Boeken, horecakosten en overige dienstverlening blijven (wettelijk) met btw belast. Wij benadrukken dat de opleidingen en trainingen van de Freia-labels altijd dezelfde hoge kwaliteit hebben die je van ons gewend bent. Daarvoor maakt het geen verschil van welk bedrijf je deze opleiding afneemt / de factuur ontvangt.

Studiemateriaal

NIVE Opleidingen maakt gebruik van het meest actuele studiemateriaal. Voor aanvang van de opleiding ontvang je per module een syllabus.


Je kunt de boekenlijst online raadplegen, zodat je tijdig boeken kunt bestellen.

Locatie

Buitenplaats de Heiligenberg
Heiligenbergerweg 5
3833 AC Leusden


Postadres
Postbus 48
3830 AA Leusden


T: 033 – 422 99 00
E: info@niveopleidingen.nl

www.niveopleidingen.nl

Inschrijven

Wil jij je inschrijven voor de opleiding? Ga dan naar het inschrijfformulier op onze website.