Over NIVE Opleidingen


Over NIVE Opleidingen

Bij NIVE Opleidingen geloven wij dat er maar 1 manier is waarop financials het verschil kunnen maken. Namelijk door financiële vraagstukken integraal te benaderen. Op die manier kun je niet alleen verbinding maken tussen de financiële inhoud, de strategie en inrichting van de organisatie, maar beschik je ook over de juiste vaardigheden en attitude om een business partner te zijn.


Het is dan ook onze missie om financials op te leiden die op een eigen-wijze manier het verschil maken en toegevoegde waarde leveren aan hun organisatie door te komen tot een oplossing én advies voor elk financieel vraagstuk.

Wat kun je verwachten in onze opleidingen en cursussen?

  • Vakinhoudelijk goede docenten met veel praktijkervaring.
  • Theorie verweven met de praktische toepassing.
  • Het ontwikkelen van een helicopterview.
  • Zelf aan de slag met cases en werkopdrachten.
  • In breng van eigen praktijkvoorbeelden.
  • Intervisie; deelnemers leren van en met elkaar.
  • Directe praktische toepasbaarheid van de verworven kennis.

De leerlijn van NIVE Opleidingen

Afhankelijk van je vooropleiding en achtergrond kun je instromen in de opleiding Assistent Controller, Professional Controller of HOFAM. Na de HOFAM kun je verder met de Master Finance & Control of met de landelijke opleiding tot Register Controller (RC). Gaandeweg verdiep je kennis en vaardigheden die de basis vormen voor jouw professionele ontwikkeling als business controller.


Met ons cursusaanbod en onze evenementen sluiten we aan op ontwikkelingen die de controller raken. Zij zijn erop gericht om je kennis te actualiseren, om je visie verder te ontwikkelen en nieuwe of andere manieren van werken toe te passen. De cursussen komen verderop in de studiegids aan bod.