Praktische informatie


Voor wie?

Professionals met minimaal hbo werk- en denkniveau, basiskennis Bedrijfskunde (bijvoorbeeld Toegepaste Bedrijfskunde) en minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Een intake is onderdeel van de toelatingsprocedure.


Van wie krijgt een ondernemer liever advies, denk je? Van een adviseur van de bank die al jaren vermogensmixen samenstelt en dat zo goed kan dat het bijna op de automatische piloot gebeurd. Of van een adviseur die met beide benen in de samenleving staat. Die de wereld van de ondernemer snapt en die als sparringpartner mee denkt met de next step als het gaat om toekomstgericht financieringsadvies.


De zeven maanden durende opleiding Financieringsadviseur is er voor de adviseur die meer wil zijn dan een deskundige die heel goed technische financieringsconstructies kan bedenken. De opleiding is er voor de adviseur die begrijpt dat een goed advies een gedegen kennis van financiële zaken vergt maar ook een sociaal vaardige houding en kennis van de specifieke situatie van de klant. Iemand waar de klant mee kan sparren en die door hem worden vertrouwd en gewaardeerd.


De Qualified Professionals kennen zichzelf en zijn in staat om hun zelflerend vermogen aan te spreken en te managen. Zij werken moeiteloos samen met anderen en stimuleren hen om samen de best mogelijke prestaties te leveren. Omdat hun professionele en persoonlijke basis stevig is laten zij zich bij tegenslag niet uit het veld slaan.


Kortom: Als Qualified Professionals creëren de optimale verbinding tussen theorie, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Met de opleiding word je een Qualified Financieringsadviseur.

Studieduur & Studiebelasting

Studieduur

10 dagen klassikale bijeenkomsten, plus individuele financieringscoaching en begeleide intervisie, en 2 dagdelen examen, verspreid over 7 maanden.


Studiebelasting

6 tot 8 uur per week (excl. lesuren)*


* N.B.1. Deze studiebelasting geldt voor deelnemers met een passende vooropleiding en een aantal jaar relevante werkervaring.

* N.B.2. Gedurende het studiejaar hebben deelnemers te maken met dal- en piekmomenten in de studiebelasting.


Neem voor meer informatie contact op met Karen Meulenkamp, studieadviesuer bij IBO Qualified Business School.

Investering

Opleidingskosten: € 7.950,- (excl. btw)

Accommodatie: € 900,- (excl. btw)

Literatuur ca. € 350,-Locatie

Buitenplaats de Heiligenberg

Heiligenbergerweg 5

3833 AC Leusden


Postadres

Postbus 48

3830 AA Leusden


T: 033 – 422 99 00

E: info@niveopleidingen.nl

www.niveopleidingen.nl

Inschrijven

Wil jij je inschrijven voor de opleiding? Ga dan naar het inschrijfformulier op onze website.