Over NIVE Opleidingen


NIVE Opleidingen leidt ambitieuze controllers op die blijvend impact hebben. Professionals die invloed uitoefenen en die actief bijdragen aan hun omgeving.

Onze missie

NIVE Opleidingen leidt ambitieuze controllers op die blijvend impact hebben. Professionals die invloed uitoefenen en die actief bijdragen aan hun omgeving.


Als jij deelnemer bent aan een van de programma’s van NIVE Opleidingen, dan beloven we je, dat we je voorzien van gedegen kennis en van vaardigheden waarmee je direct aan de slag kunt in je werkpraktijk. Bovendien geven we je meer zelfinzicht, zodat je weet hoe jij je talent zo optimaal mogelijk kunt inzetten en verder kunt ontwikkelen.


“NIVE Opleidingen, voor controllers met impact”.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden bepalen wie wij zijn. Ze vormen ons ijkpunt bij alles wat we doen en bij de keuzes die we maken. We vinden het fijn als we aan deze waarden te herkennen zijn en je mag ons er altijd op aanspreken.


Persoonlijk - Wij geloven in de kracht van persoonlijke aandacht voor jou als deelnemer.

Praktisch - Wij geloven dat kennis vooral waardevol is, als die in de praktijk toepasbaar is.

Professioneel - Wij staan voor kwaliteit, vakmanschap en afspraak is afspraak.

De NIVE manier van leren

De programma’s die wij maken zijn een combinatie van kennis, inzicht én vaardigheden. Wij geloven in die mix, omdat die ervoor zorgt dat je de kennis die je opdoet, meteen in je werkpraktijk kunt inzetten. Dat maakt je een betere en meer zelfverzekerde professional.

In onze programma’s staan drie D’s centraal:

Denken

We stellen vragen. We leren jou als deelnemer om inzicht te krijgen, een mening te hebben en een oordeel te vormen. We leren je verder te kijken dan alleen theorie. Tijdens de lessen, maar vooral ook daarbuiten. We geven je nieuwe inzichten mee die je aan het denken zetten. Dat zorgt ervoor, dat je ook anderen aan het denken kunt zetten.


Doen

Doen staat in onze programma’s voor actief aan de slag gaan en kennis direct toepassen in de werkpraktijk. Leren door (praktijkopdrachten) te doen. Wij geloven in oefenen en in de kracht van de herhaling. Fouten maken mag!


Delen

Bij NIVE Opleidingen besteden we veel tijd aan samen werken en samen delen. Een persoonlijke benadering waarbij kennis, ideeën, inspiratie en ervaringen delen centraal staan. Delen is immers – en dat is niet voor niets een cliché - vermenigvuldigen. Deze aanpak vinden we van groot belang, omdat het onze overtuiging is, dat dit in je werkpraktijk dé manier is om verder te komen.

Wat kun je verwachten in onze opleidingen en cursussen?

  • Vakinhoudelijk goede docenten met veel praktijkervaring.
  • Theorie verweven met de praktische toepassing.
  • Het ontwikkelen van een helicopterview.
  • Zelf aan de slag met cases en werkopdrachten.
  • In breng van eigen praktijkvoorbeelden.
  • Intervisie; deelnemers leren van en met elkaar.
  • Directe praktische toepasbaarheid van de verworven kennis.

Contactgegevens

Buitenplaats de Heiligenberg

Heiligenbergerweg 5, 3833 AC Leusden

Postbus 48, 3830 AA Leusden


T: 033 – 422 99 00

E: info@niveopleidingen.nl

www.niveopleidingen.nl


NIVE Opleidingen is goed bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer.