Over NIVE Opleidingen


NIVE Opleidingen is expert in het opleidingen van krachtige financials.

Over ons

Bij NIVE Opleidingen geloven wij dat er maar 1 manier is waarop financials het verschil kunnen maken. Namelijk door financiële vraagstukken integraal te benaderen. Op die manier kun je niet alleen verbinding maken tussen de financiële inhoud, de strategie en inrichting van de organisatie, maar beschik je ook over de juiste vaardigheden en attitude om een business partner te zijn.


Het is dan ook onze missie om financials op te leiden die op een eigen-wijze manier het verschil maken en toegevoegde waarde leveren aan hun organisatie door te komen tot een oplossing én advies voor elk financieel vraagstuk.

Expert in het opleiden van krachtige financials

Al bijna 40 jaar bieden wij opleidingen en cursussen aan voor de financiële professional. Met trots kunnen wij zeggen dat we met 40 jaar ervaring en 10.000 opgeleide financials, een expert zijn in het opleiden van krachtige financials.


Bij NIVE Opleidingen zijn we continu bezig om de kwaliteit, actualiteit en praktijkgerichtheid van onze programma’s te waarborgen. We ontwikkelen eigentijdse programma’s waarin we vakinhoudelijke aspecten combineren met professionele vaardigheden, attitude en technologische ontwikkelingen.


Wij geloven dat kennis waardevol is wanneer je die in de praktijk weet toe te passen. Vandaag én morgen. Praktisch ingestelde professionals voelen zich daarom thuis bij NIVE Opleidingen. Hoe bereiken we dat?

 • Je leert van docenten die zelf actief zijn in het werkveld of dat jarenlang hebben gedaan. Zij weten als geen ander hoe de business in elkaar zit en delen dat graag met je.
 • Je werkt intensief samen met medestudenten en tevens vakgenoten. Zij zijn afkomstig uit verschillende branches en werkzaam in verschillende functies en hebben minimaal een aantal jaar relevante werkervaring. Daardoor zijn zij interessante sparringpartners.
 • Bij ons staat je eigen expertise én die van anderen centraal. Je combineert deze expertises om praktijkvoorbeelden en zelf ingebrachte cases te bediscussiëren en vraagstukken op te lossen.
 • Bij ons doe je niet alleen kennis op, je leert vooral wat je met die kennis kunt doen. Het begrijpen en toepassen van kennis staat centraal.
 • Wij (en jij) zijn praktisch ingesteld en hands-on.

Wat kun je verwachten in onze opleidingen en cursussen?

 • Vakinhoudelijk goede docenten met veel praktijkervaring.
 • Theorie verweven met de praktische toepassing.
 • Het ontwikkelen van een helicopterview.
 • Zelf aan de slag met cases en werkopdrachten.
 • In breng van eigen praktijkvoorbeelden.
 • Intervisie; deelnemers leren van en met elkaar.
 • Directe praktische toepasbaarheid van de verworven kennis.

Contactgegevens

Buitenplaats de Heiligenberg

Heiligenbergerweg 5, 3833 AC Leusden

Postbus 48, 3830 AA Leusden


T: 033 – 422 99 00

E: info@niveopleidingen.nl

www.niveopleidingen.nl


NIVE Opleidingen is goed bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer.