Praktische informatie


Prijs

€2995,-

Looptijd

6 dagen van

10.00 - 17.00 uur

PE-punten

n.v.t.

Niveau

Hbo+

Docent

Joop de Vries

en Hinrich Slobbe

Locatie

Buitenplaats de Heiligenberg

te Leusden

Lesmateriaal

Bij deelname aan deze cursus ontvangt u het boek ‘financieel management voor niet financieel managers’ bestaande uit drie delen.

Bewijs van deelname

Certificaat

Weten wanneer de cursus start?

Werkvorm / werkwijze

Tijdens de lessen worden veelvuldig praktijkvoorbeelden aangehaald, waardoor de theorie meer gaat leven. Er wordt verwacht dat je voorbereidingen thuis uitvoert, waardoor de lesuren met de docent maximaal worden benut. Je gaat zelf aan de slag met de cijfers, waardoor effectiever naar een hoog niveau van begrip en kennis wordt toegewerkt. Zo kom je in korte tijd tot de kern en behaal je een optimaal leerresultaat. Het is daarnaast mogelijk eigen cijfermateriaal in te brengen tijdens de lessen, om zo de kennis direct te vertalen naar jouw praktijk en bedrijfsvoering.

Na het volgen van deze cursus:

In de module Grondslagen van Financieel Management word je in slechts drie dagen wegwijs gemaakt in de begrippen van financieel management. Je oefent met praktische methoden en krijgt handvatten aangereikt om:

- De huidige financiële situatie van de organisatie terdege te analyseren.
- Door middel van kengetallen betekenis te geven aan de cijfers.
- Beslissingen over toekomstige investeringen helder te verantwoorden.

De module Advanced Finance for non-financials zoeken we in drie dagen verdieping op onder andere de onderwerpen kostprijsberekeningsmethoden, financieringsvormen, budgettering en financiële planning.

Studieadviesgesprek

Voor meer informatie of een persoonlijk advies kun je vrijblijvend contact opnemen met Eline Ketelaars. Samen met jou bekijkt zij graag de mogelijkheden. Zij is te bereiken op onderstaand telefoonnummer en/of emailadres.


Eline Ketelaars

Bel 033 422 99 72

Mail eline.ketelaars@niveopleidingen.nl