Fast Close


"Interessant en herkenbaar in praktijk. De docent heeft veel feeling met het onderwerp en geeft goede persoonlijke tips."

> Boek tijdswinst die je besteed aan de periode- en jaarafsluitingen en bespaar kosten

> Verbeter resultaat: rapporteer sneller met actuelere stuurinformatie

>Je ontvangt het boek "Van slow close naar fast close" , een handreiking aan iedereen die zijn of haar organisatie efficiënter wil maken. De bereikte procesverbetering kan een organisatie veel geld opleveren.

Omschrijving

De gemiddelde onderneming heeft 15 dagen nodig om te rapporteren. Wat zou jij met de extra tijd doen als je sneller kon rapporteren over de financiële resultaten?


Sneller rapporteren - Fast Close - is een laagdrempelige en kostenbesparende manier om efficiënter te werken aan betere managementrapportages. Met Fast Close creëer je een goed georganiseerd verslagleggingsproces, waarin je binnen 5 dagen alle kennis rondom de financiële feiten verzamelt en beschikbaar stelt aan belanghebbenden, zodat er tijdig op kan worden bijgestuurd. Monitoring software kan van toegevoegde waarde zijn, maar is niet per sé nodig, De juiste werkmethode en focus zijn al voldoende om Fast Close te realiseren.


Tijdens de 1-daagse cursus Fast Close van NIVE Opleidingen leer je welke noodzakelijke maatregelen je neemt om de processen rond de financiële verslaglegging sneller te laten verlopen.

Doelgroep

De cursus Fast Close is bedoeld voor financials in zowel profit- als non-profit organisaties die de financiële verslaglegging sneller en beter willen laten verlopen.