Digitale transformatie in finance


Ontwikkel een visie op digitalisering in jouw eigen organisatie.

> Verwerf inzichten over de impact die digitalisering heeft op het vakgebied en de rol van de controller.

> Ontwikkel een integrale blik en strategische visie op digitalisering en inrichting van de verschillende digitale processen.

> Behoud grip op de financiƫle processen en de stuurinformatie in een wendbare organisatie en snel veranderende omgeving.

Omschrijving

Veranderingen gaan snel, de complexiteit en volatiliteit nemen toe. Om bij te blijven en snel beslissingen te kunnen nemen, neemt de druk toe om op elk moment relevante en betrouwbare informatie aan te kunnen leveren en advies uit te kunnen brengen. Dat vraagt een rol invulling van jou als controller waarbij de aandacht uit gaat naar databeheer, analyse en advies. Het inzetten van digitale middelen en digitale inrichting van je processen zijn hierbij noodzakelijk.


Om inzetbaarheid van digitale middelen van waarde te laten zijn en voor je te laten werken, is inzicht in de impact van digitalisering van belang. Daarmee kun je een vertaalslag maken naar jouw eigen organisatie en een digitale strategie ontwikkelen die de gehele organisatie beslaat en waarde toevoegt.


Een vraagstuk dat velen bezighoudt, is het vertrekpunt: moet je eerst je bestaande processen verder automatiseren voor je je verdiept in robotisering, OF moet je juist nu al nadenken over de toekomst en kennis verwerven van technologische ontwikkelingen met bijbehorende kansen en bedreigingen om je koers en acties te bepalen?


We hebben een ambitieus en actueel 2-daags cursusprogramma ontwikkeld, waarin de relevante ontwikkelingen in digitalisering en informatisering worden gedeeld en bediscussieerd. Je wordt begeleid door experts en een gastspreker uit het werkveld komt zijn ervaringen delen.


Je wordt uitgedaagd om een strategische positie in te nemen en visie te vormen waarmee je sturing kan geven aan de veranderingen die je organisatie te wachten staan of momenteel ondergaat.

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor controllers en andere financials die nieuwsgierig zijn naar de impact van digitalisering en zelf een meer integrale visie willen ontwikkelen op digitalisering voor hun organisatie.