Agile Projectmanagement


De cursus wordt afgesloten met het online en internationaal erkend Agile Foundation examen van het Agile Consortium. Het is een online examen dat u na de cursus thuis kunt maken.

Inbegrepen in de cursusprijs.

> Verwerf inzicht in de principes van Agile en de Scrum methode

> Ontwikkel beter inzicht in je functioneren en vergroot je invloed

> Krijg grip op de interactie met de ander

Omschrijving

Mensen die werken in een projectomgeving kunnen niet meer om het woord Agile en Scrum heen. Steeds meer bedrijven gaan ‘Agile werken’. Dit vraagt een andere manier van werken en een aanpassing van de processen binnen de organisatie. De transitie van controle naar vertrouwen is van groot belang in het succes van Agile projecten.


Werkt jouw organisatie met de Agile of Scrum projectmethodiek? Wil jij als reporting specialist de agile principes kunnen toepassen in uw rapportageprocessen? Of wil je als projectcontroller volledig op de hoogte zijn van de toegepaste agile projectmanagement methode bij de projecten waar jij verantwoordelijk voor bent?


De cursus Agile Projectmanagement geeft je een basis waarmee je direct in de praktijk aan de slag kunt. Je leert de fundamentele vaardigheden, principes en theorie van Agile projectmanagement en in het bijzonder de Scrum methodiek. Bovendien ben je na de cursus volledig voorbereid op het afleggen van het online Agile Foundation examen van het Agile Consortium.

Doelgroep

De cursus Agile Projectmanagement is voor financials die zich willen verdiepen in de Agile projectmanagement methode.