Persoonlijke effectiviteit voor
(business) controllers


“Alle docenten zijn ware professionals die theorie en praktijk goed onder de aandacht kunnen brengen bij mij als cursist. Theorie en praktijk werden goed afgewisseld op een mooie en goed verzorgde locatie.”

> Breng je boodschap met overtuiging en presenteer jezelf daadkrachtig.

> Je weet professioneel om te gaan met lastige dilemma's die zich voordoen.

> Werk beter en effectiever samen met anderen.

Omschrijving

Als controller ben je de business partner van het management. Je geeft informatie, adviseert het management en geeft uitleg over de betekenis van de cijfers. Hierbij is niet alleen je vakkennis van belang, maar zijn persoonlijke vaardigheden ook een belangrijke voorwaarde voor succes. Tijdens de cursus Persoonlijke effectiviteit voor (Business) Controllers werk je doelgericht aan het concreet verbeteren van jouw effectiviteit als controller.

De cursus Persoonlijke effectiviteit voor (Business) Controllers is opgebouwd vanuit de succesfactoren van een effectieve controller, waarbij overtuigingskracht, lef, invloed en zelfkennis belangrijke elementen zijn. Je krijgt antwoord op een aantal relevante vragen. Hoe zien anderen jou en hoe kun je daar specifiek je voordeel mee doen? Hoe krijg en houd je effectief een plek aan tafel? Je leert het politieke spel in de organisatie mee te spelen, effectief te communiceren en jezelf met overtuiging te presenteren.

Doelgroep

De cursus is bedoeld voor controllers die meer invloed willen uitoefenen, willen groeien binnen hun vakgebied, met minimaal een hbo werk- en denkniveau.