Fast Close


"Interessant en herkenbaar in praktijk. De docent heeft veel feeling met het onderwerp en geeft goede persoonlijke tips."

> Reduceer de tijd die je besteedt aan de periode- en jaarafsluitingen

> Rapporteer sneller en met actuele stuurinformatie

> Creëer de juiste focus om de rest van de organisatie mee te nemen bij het implementeren van fast close

Omschrijving

De gemiddelde onderneming heeft 15 dagen nodig om te rapporteren. Wat zou jij met de extra tijd doen als je sneller kon rapporteren over de financiële resultaten?


Sneller rapporteren, of ook wel ‘Fast Close’, is een laagdrempelige en kostenbesparende manier om efficiënter te werken aan betere managementrapportages. Met Fast Close creëer je een goed georganiseerd verslagleggingsproces, waarin je binnen 5 dagen alle kennis rondom de financiële feiten verzamelt en beschikbaar stelt aan belanghebbenden, zodat er tijdig op kan worden bijgestuurd. Je hebt er geen extra software voor nodig, alleen de juiste werkmethode en focus.


Tijdens de eendaagse cursus Fast Close van NIVE Opleidingen leer je welke noodzakelijke maatregelen je neemt om de processen rond de financiële verslaglegging sneller te laten verlopen.

Doelgroep

De cursus Fast Close is bedoelt voor financials in zowel profit- als non-profit organisaties die de financiële verslaglegging sneller willen laten verlopen.