Dynamische besturing in de praktijk


Bij deelname aan de cursus ontvang je het boek ‘Aan de slag met dynamic control’. Geschreven door Fred Conijn.

> Praktisch: Ontwikkel een dynamisch en datagedreven besturingssysteem voor jouw eigen organisatie

> Met predictive analytics inspelen op kansen en bedreigingen

> Combineer Finance & IT

Omschrijving

Veranderingen gaan steeds sneller en worden steeds ingrijpender. Denk bijvoorbeeld aan veranderende klantwensen, de ontwikkeling van nieuwe diensten en/of producten en nieuwe technologieën. De uitdaging is om besturingssystemen zo in te richten dat je direct op deze veranderingen kunt inspelen. Met een dynamisch besturingssysteem is essentiële informatie op het juiste moment beschikbaar en kan er direct mee gewerkt worden, ook als de omstandigheden veranderen.


Heb jij als controller een belangrijke rol in het verbeteren van de besturing, het beschikbaar stellen van bedrijfsinformatie of het managen van de data? Wil je meer inzicht en invloed hebben op deze (financiële) processen?


In deze cursus onderzoeken we wat er binnen jouw organisatie nodig is om van traditioneel besturen naar dynamische besturing te gaan. Je gaat zelf aan de slag met jouw bedrijfsspecifieke vraagstukken en het vormgeven van dynamische besturingsraamwerk binnen jouw organisatie.


Doelgroep

De cursus is bedoeld voor iedereen die werkt op het raakvlak van Finance en IT en betrokken is bij de ontwikkeling, inrichting en beheer van de informatievoorziening, zoals: (business) controllers, groepscontrollers, financieel managers, business analisten en projectleiders.