Praktische informatie


Voor wie?

De opleiding Assistent Controller is speciaal ontwikkeld voor mensen die de ambitie hebben door te groeien naar een functie van assistent controller of hoofd administratie bij een middelgrote onderneming of in een team bij een grote onderneming.


Deelnemers aan de opleiding hebben een financiële vooropleiding en/of zijn al enkele jaren werkzaam in een financieel-administratieve functie. Voorkennis van bedrijfseconomie en bedrijfsadministratie is een pre.


Heb jij een andere vooropleiding maar ben je wel geïnteresseerd? Neem dan voor informatie en mogelijkheden contact op met onze studieadviseur Jolanda de Gans.

Studieduur & Studiebelasting

Studieduur

15 lesdagen verdeeld over 9 maanden.


Studiebelasting

4 tot 6 uur per week (excl. lesuren)*


* N.B.1. Deze studiebelasting geldt voor deelnemers met een passende vooropleiding en een aantal jaar relevante werkervaring.

* N.B.2. Gedurende het studiejaar hebben deelnemers te maken met dal- en piekmomenten in de studiebelasting.


Neem voor meer informatie contact op met onze studieadviseur Jolanda de Gans. 

Investering

Prijs van de opleiding: € 4.495,-

  • Dit bedrag is inclusief accommodatiekosten, lunch en lesmateriaal
  • Exclusief de boeken (ca. € 150,-)
  • Exclusief 21% BTW


Btw-vrij factureren

Indien gewenst kunnen wij btw-vrij factureren. Er zal dan wel een toeslag van 5% gehanteerd worden. Als je opleidingen van NIVE Opleidingen vrijgesteld van btw wilt afnemen, doe je zaken met het in het CRKBO opgenomen bedrijf Freia Trainingen. Examengelden zijn ook vrijgesteld van btw. Boeken, horecakosten en overige dienstverlening blijven (wettelijk) met btw belast. Wij benadrukken dat de opleidingen en trainingen van de Freia-labels altijd dezelfde hoge kwaliteit hebben die je van ons gewend bent. Daarvoor maakt het geen verschil van welk bedrijf je deze opleiding afneemt / de factuur ontvangt.

Studiemateriaal

NIVE Opleidingen maakt gebruik van het meest actuele studiemateriaal. Voor aanvang van de opleiding ontvang je per module een syllabus.


Je kunt de boekenlijst online raadplegen, zodat je tijdig boeken kunt bestellen.

Locatie

Buitenplaats de Heiligenberg
Heiligenbergerweg 5
3833 AC Leusden

Postadres
Postbus 48
3830 AA Leusden

T: 033 – 422 99 00
E: info@niveopleidingen.nl

www.niveopleidingen.nl

Inschrijven

Wil jij je inschrijven voor de opleiding? Ga dan naar het inschrijfformulier op onze website.